2014. január 16., csütörtök

Napifasz: Hír TV (Panaszkönyv), bezáratták a Keret klubbot

RIP Keret klub, féltve őrzött közös titkunk, második otthonunk. A Hír TV szervilis seggnyalóbajnokok odabasz, kőkeményen leleplez, feltéve, ha nem ácsorog valami fideszes csókos a háttérben. Sajnos a Keret lakáskocsmát üzemeltető párocska a jelek szerint elfelejtette befizetni a Fideszes 20 Procentet, úgyhogy most szívnak. Mi is, kedvenc bulihelyünk (ahol elalhatott az ember a kanapén) a Hír TV nagyszerű tényfeltáró akciójával megbukott. Szóval dohányoztak? A tulaj párocska is dohányos, tehát nemdohányzó érdek ebben az esetben nem sérült, hiszen a vendégek (cirka 100% dohányos) éppen ezért a szabadságért (oh, majdnem liberálist mondtam) szerették a Keretet: hadd döntsem el, hogy mit művelek a tulajdon testemmel. Pénzt kértek a sörért? Simicska, Nyerges, Orbán, sőt a Hír TV stábja sem ingyen szolgálja a magyarságot.

Köszi a besúgást, Magyarország ebben az egy sportágban valóban jobban teljesít.

PANASZKÖNYV,
Hír TV dicsőségtábla,
a csekista-ávós-gestapós haladó hagyományok ápolói:

 Szerkesztőségvezető: Kisberk Szabolcs
Felelős szerkesztő: Farkas Emese
Műsorvezető: Nagy Katalin
Hírigazgató: Nagy Zoltán



Van egy hely Budapesten, amit sokan ismernek, viszont kevesen hallottak róla. Ez akár egy önellentmondásos állítás is lehetne, ha nem egy paradox helyről beszélnénk. Úgy hívják, hogy Keret, de hiába is keresnéd a neten, nem fogsz rátalálni csak úgy.

A Keret nem egy kocsma, de nem is egy klub. Még csak nem is egy kulturális intézmény. Ehhez hasonló helyek a '20-as évek Párizsában élték fénykorukat: amolyan kulcsos házak voltak, ahová nem térhetett be akárki, de a bejutáshoz sem kellett különösebben kiváltságosnak lenni. Valami ilyesmi működik most Budapesten, a Keretben.

Roland, a hely vezetője nyitás után 200 darab kulcsot osztott szét az arra érdemes emberek között, majd a szájhagyományra bízta a marketinget. Nem a meggazdagodás volt a célja ezzel: inkább életformának tekinti, hogy a munkahelye egyben az otthona, és az otthona valójában egy átjáróház -- ahová nem térhet be akárki.





Keret, club, klub,olcsó, otthonos, romkocsma, söröző, VIII. kerület, Budapest, Somogyi Béla utca, Józsefváros, kocsma, hova menjünk, pub, magyar
Keret Klub

cím: 1085 Budapest
VIII. Józsefváros
Somogyi Béla utca 16.
(a Jelentől v. a Corvin tetőtől nem messze, a Blahától előre, proletárok, keressétek a bejárat fölé kilógatott képkeretet)

Facebook oldal: www.facebook.com/pages/Keret-Klub/159273134107567


Kapcsolódó: Keret, a lakáskocsma

22 megjegyzés:

Névtelen írta...

kurvaországban spiclitévé

Sejdefelgyújtanámakurvatévét írta...

szervezzünk tüntetést a Keretért

Névtelen írta...

egy otthonos, barátságos hely ebben az elkurvult, pénzleső városban, naná, hogy a faszok bezáratták

Anarchia vagy sör! írta...

Nagy Katalin, a nemi nyomortól frusztrált, megkeseredett műsorvezető őszinte gyűlölködése. Ezek nem boldog emberek, hallod?

Legyen végre forradalom! írta...

A reggeli gyűlöletből a bosszú édes reménye lett, a fiúra és a lányra gondolt, akik szeretnek oda járni a barátaikkal, benncigizni, amikor meg lett mondva, hogy tilos. És hogy ezek a kis szarosok most már nem fogják olyan jól érezni magukat. Legyen egy szar napotok! – gondolta. Abban nem is reménykedett, hogy lehet neki is egy jó.

http://hvg.hu/w/20140117_Egy_bogar_elete

Legyen végre forradalom! Lángolj, hazugságok ótvaros miazmája, Hír TV! írta...

Piát csak a Nemzeti Dohányboltból. Ott adnak számlát, tehát törvényes.

Névtelen írta...

sikerült a Hírtévének a belvárosi libsik tyúkszemére lépni. Mellesleg ez a blogbejegyzés a kettős mérce példája: a törvény mindenkire vonatkozik, kivéve, akit a belvárosblogger kedvel

Bojkottáljuk a Hír TV-t! Nézzél inkább pornót a neten! írta...

sajna nem mondhatom meg írhatom, hogy többé nem nézek Hír TV-t, mert eddig sem néztem, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy nincs :(

Névtelen írta...

Nagy a bánat a ballib online sajtónál. Szabadnapos a dílerük, bezárták a kedvenc zugkocsmájukat.
Tetszik a cikk? Ossza meg ismerőseivel is!

Panaszkönyv című műsorunk rejtett kamerával járt egy klubnak nevezett söntésben, ahol nem adtak számlát az engedély nélkül csapolt sörről és ahol vígan lehetett dohányozni zárt térben is.

A kerületi jegyző tegnap a riport hatására bezáratta az illegálisan működő kocsmát. Erre az Index és a 444.hu elkezdte leprázni a Hír TV-t, ma pedig folytatta a Hvg.hu – nyilván megkapták az MSZP-székházban a parancsot, hogy „ugyan most nincs még újabb bajai videó, de legalább üssétek egy kicsit a Hír TV-t, srácok!”

Ekkora hiszti akkor volt utoljára ballib körökben, amikor drogdílereket buktattunk le az Ozora Fesztiválon. Már akkor se volt egészen világos (dehogynem, teljesen nyilvánvaló volt!), miért kel kábszerárusok védelmére egy rakás médium, és most sem érteni (pedig teljesen világos!), hogy egy zugkocsma felderítésével mi is a probléma. (Netán törzshelyetek volt, srácok? Volt füvezőszoba is?) A liberális média szerint totál rendben van, ha valakik adót csalnak, engedély nélkül üzemeltetnek vendéglátóegységet, megkerülik az ÁNTSZ-előírásokat? A Hvg.hu-szerűek szerint rendben van. Szerintük spiclik vagyunk. Ühüm.

A belinkelt cikkek jól ábrázolják azt a tudati állapotot, amikor valaki kodeintablettára szénsavas Sztolicsnaja vodkát iszik és/vagy elszerették a kedvenc bakkecskéjét a szvingerklubban.

http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140116_Nagy_tapsot_a_Spicli_tevenek#rss

http://hvg.hu/w/20140117_Egy_bogar_elete#rss

http://belvaros.blogspot.hu/2014/01/napifasz-hir-tv-panaszkonyv-bezarattak.html?showComment=1389904133663


Több kérdésem is van:

– Nincs ezeknél a portáloknál főszerkesztő vagy tulajdonos? Vagy ő is azonosul ezekkel az ordenáré cikkekkel? Mert ha igen, akkor nem biztos, hogy ezt a vitát egy blogon, hanem valami komolyabb fórumon kell lefolytatnunk.

– De ha mondjuk ezek a cikkek mégsem tükröznék egy egész szerkesztőség véleményét, akkor óvatosan megkérdezném: miért van az, hogy a toleránsak gyűlölködnek mindig a legjobban? Ennyi gyűlölet simán elég lenne a Vörös Hadsereg Frakció újraindításához. (Ők a Springernél robbantottak, remélem, nem adtam tippet!)

– És a legfontosabb kérdés: nem köpi-e szembe a saját munkáját is az, aki egy másik médiumot spiclinek tart?

És most akkor itt egy kicsit álljunk meg! Íme egy cikk a 444.hu-ról, amelyben adócsaló vietnami árusokat lepleztek le:

http://444.hu/2013/12/21/oriasi-feketepiac-a-vietnami-szellemplaza-pincejeben/

Ugye milyen baromság lenne, ha a cikk után vamzerkodással, netán rasszizmussal vádolnánk a szerzőt? Van értelme az olyan kérdéseknek, hogy miért sajnálja a 444.hu a szegény vietnami kereskedőktől a sumákban eladott strandpapucson megfogott áfát? Vagy: mi baja az Indexnek a Gyermekrák Alapítvány vezetőjével? Kinek fáj, hogy a mentőautóval fuvaroztatja magát?

Ugye? Ugye? A törvények addig jók, amíg nem ránk vonatkoznak.

Amíg a ballib online sajtó nem tisztáz magával néhány alapvető morális kérdést, addig nincs nagyon sok értelme például a baloldal ikonjává tennie a volt NAV-os Horváth Andrást vagy egyáltalán szóvá tennie bármilyen törvénysértést. Lehet hülye gyerekként gestapós-ávósozni a Hír TV-t, ha ez elég kattintásszámot hoz, de az online portálok nívójának mindez nyilvánvalóan nem tesz jót.

Mindenesetre meg lehet nyugodni, a Panaszkönyv stábja ott lesz, ha a liberális zugkocsma bárhol újranyitna. http://mno.hu/celpontblog/hir-tv-fobia-1206012

A Belváros Blog liberális-antimagyar-bajnaistagyurcsányistamesterházysta-drogos-swingerklubbos-bakkecskebaszó szerkesztősége írta...

Hűűűűdedurva, a Hír TV és a magyar nemzet szerint izék, liberálisok vagyunk, mert kifogásoltuk, hogy a Hít TV-ként is ismert Spiclitévé bezáratta a kedvenc házibulinkat. A Simicska tulajdonában levő Hír TV munkatársai lelkiállapotának jellemzésére itt egy részlet. Azt hiszem, a szexuális frusztráltság enyhe kifejezés ezeknek a jellemzésére.
"A belinkelt cikkek jól ábrázolják azt a tudati állapotot, amikor valaki kodeintablettára szénsavas Sztolicsnaja vodkát iszik és/vagy elszerették a kedvenc bakkecskéjét a szvingerklubban."

"miért van az, hogy a toleránsak gyűlölködnek mindig a legjobban? Ennyi gyűlölet simán elég lenne a Vörös Hadsereg Frakció újraindításához. (Ők a Springernél robbantottak, remélem, nem adtam tippet!)"

http://mno.hu/celpontblog/hir-tv-fobia-1206012

Névtelen írta...

Konkrétan az ilyen lakáskocsmák tulajdonosai és üzemeltetői által elkövetett csomó bűncselekmény (adócsalás, stb.) leleplezése az nem "spicliskedés", hanem a dicsérendő újságírói oknyomozás.

Remélhetőleg súlyos büntetést fognak kapni a HírTV által leleplezett bűnözők.

oiddat political írta...

leleplezzük a feketézőket, népi demokráciánk töretlenül fejlődik a bölcs vezér vezetése alatt. Heil, Orbán, heil, Simicska!

small aminuem írta...

Követeljük a feketézők azonnali kivégzését és a teljes vagyonelkobzást. Lőjék le őket, kétszer! Miattuk van minden!

Áj Láv Simicska írta...

Al Capone emberei tényfeltártak egy titkos bulihelyet, ez fergeteges

Áj láv Simicska írta...

Elmehetnének felszopónak a pornóiparba a fideszes és egyéb pártmédiában dolgozó, újságírónak nevezett izék, hatalmas gyakorlatuk van a témában

Névtelen írta...

Tényfeltáró házmesterújságírás.
a mocskos kurva anyjukat az ilyeneknek. nincs dolguk? mi a faszom bajuk volt ezzel az egésszel? kit zavart?

rohadt házmesterország.
jól látod, nincs más dolguk. kurvára nehéz kormánypárti tv-ként oknyomozást csinálni (nálunk). miről forgatna? paksról? a NAV-botrányról?
mert, hogy az van, hogy azt láttuk, ahogy Verest kergetik a parlamentben, meg mindenhol. még csak annyira nem is sajnálom. de el tudja bárki képzelni, hogy ugyanezt megcsinálják Pálffyval és mikrofon helyett szondával?
szóval van a nyakukban napi 24 óra, amit ki kell tölteni műsorral, nem lehet mindenhova cnn-es techműsort, vagy mit vágni, és akkor bizony a riportműsort is meg kell tölteni. olyan nincs az újságban sem, hogy üres flekk. hát így jönnek ezek a műsorok. http://jaiunnicktrescomplique.tumblr.com/post/73513229039/ez-tortenik-ha-a-hirteve-beallit-a-buliba

RENDES ZUGKOCSMA írta...

ez történik, ha nincsen a zugkocsma bejárati ajtajára számkombinációs zár felszerelve, esetleg egy rendes beengedő ember, aki a patkányfejű Hír Tévések láttán azonnal elereszti a kutyákat

surgeon assaptio írta...

Postumus Pulitzer-dijat a hirtevenek :)

én írta...

poszthumánt :)

Névtelen írta...

Én nagyon örülök, hogy ezt a helyet bezárták, teljesen jogosnak érzem.

Geometrie írta...

Beengedő alkalmazása ellentmondott volna a hely szabad szellemének, valamint az egyetemistákra méretezett árakon olyan kicsi volt az árrés, hogy abból nehezen engedhették volna meg maguknak a balfácán tulajok

Geometrie írta...

Hogy a Hír TV, amely falaz az országot rommá lopó gazembereknek lecsap egy, a legalitás határán mozgó piti vállalkozásra... ezt hívják situation comedy-nek a művelt nyugaton. És azt tudják a kedves Hír Tv-nél, hogy a Blaha aluljáróban fonnyadt virágokat árusít egy nénike mindenféle engedély nélkül, sőt számlát sem ad azoknak, akik szánalomból vásárolnak nála? FEL-JE-LEN-TE-NI! KI-VÉ-GEZ-NI! Hír Tv, cselekedj.