2014. január 17., péntek

Hír TV (Simicska) versus Keret Klub (2. rész)

Először is köszönjük a Simicska Hír TV-nek és a mno.hu-nak blogunk olvasottságának emelésére tett erőfeszítést, egyúttal közöljük, hogy amikor Anarchia vagy sör nevű kommentelőnk szexuális nyomorra és depresszióra gyanakodott, amiért szétrúgták kedvenc házibulinkat, egy sajnálatosan nem szigorúan zártkörű klubbot (ugyanis a Hírtévések beosontak és az asztalra szartak), nos, a helyzet sokkal komolyabb, mint gondoltunk. Beteg a lelketek, nyomikák!


"A belinkelt cikkek jól ábrázolják azt a tudati állapotot, amikor valaki kodeintablettára szénsavas Sztolicsnaja vodkát iszik és/vagy elszerették a kedvenc bakkecskéjét a szvingerklubban."
"(...) miért van az, hogy a toleránsak gyűlölködnek mindig a legjobban? Ennyi gyűlölet simán elég lenne a Vörös Hadsereg Frakció újraindításához
. (Ők a Springernél robbantottak, remélem, nem adtam tippet!)"


Mellesleg senki sem panaszkodott a Keretre sem az Illetékeseknek, sem a Panaszkönyv stábjának. Ezek önjáróak, baszki, a gonosz élvezetért és a pénzért tették. És a fenyegetés a gyalázkodásuk végén priceless: felfelé nyalunk, de lefelé rúgunk, jó lesz félni.  

Mindenesetre meg lehet nyugodni, a Panaszkönyv stábja ott lesz, ha a liberális zugkocsma bárhol újranyitna.
Mellesleg a szüleitek tudják, hogy melyik tévénél és mivel foglalkoztok?

A Hír TV viszontcsapását lelkesen (amolyan helyreigazításképpen, hallgattassék meg a másik fél) leközöljük, belinkeljük, reblogoljuk, tessék:

Célpont

HírTV-fóbia


sitting target
2014. január 17., péntek 19:57

Nagy a bánat a ballib online sajtónál. Szabadnapos a dílerük, bezárták a kedvenc zugkocsmájukat.



Panaszkönyv című műsorunk rejtett kamerával járt egy klubnak nevezett söntésben, ahol nem adtak számlát az engedély nélkül csapolt sörről és ahol vígan lehetett dohányozni zárt térben is.

A kerületi jegyző tegnap a riport hatására bezáratta az illegálisan működő kocsmát. Erre az Index és a 444.hu elkezdte leprázni a Hír TV-t, ma pedig folytatta a Hvg.hu – nyilván megkapták az MSZP-székházban a parancsot, hogy „ugyan most nincs még újabb bajai videó, de legalább üssétek egy kicsit a Hír TV-t, srácok!”

Ekkora hiszti akkor volt utoljára ballib körökben, amikor drogdílereket buktattunk le az Ozora Fesztiválon. Már akkor se volt egészen világos (dehogynem, teljesen nyilvánvaló volt!), miért kel kábszerárusok védelmére egy rakás médium, és most sem érteni (pedig teljesen világos!), hogy egy zugkocsma felderítésével mi is a probléma. (Netán törzshelyetek volt, srácok? Volt füvezőszoba is?) A liberális média szerint totál rendben van, ha valakik adót csalnak, engedély nélkül üzemeltetnek vendéglátóegységet, megkerülik az ÁNTSZ-előírásokat? A Hvg.hu-szerűek szerint rendben van. Szerintük spiclik vagyunk. Ühüm.

A belinkelt cikkek jól ábrázolják azt a tudati állapotot, amikor valaki kodeintablettára szénsavas Sztolicsnaja vodkát iszik és/vagy elszerették a kedvenc bakkecskéjét a szvingerklubban.

http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140116_Nagy_tapsot_a_Spicli_tevenek#rss

http://hvg.hu/w/20140117_Egy_bogar_elete#rss

http://belvaros.blogspot.hu/2014/01/napifasz-hir-tv-panaszkonyv-bezarattak.html?showComment=1389904133663


Több kérdésem is van:

– Nincs ezeknél a portáloknál főszerkesztő vagy tulajdonos? Vagy ő is azonosul ezekkel az ordenáré cikkekkel? Mert ha igen, akkor nem biztos, hogy ezt a vitát egy blogon, hanem valami komolyabb fórumon kell lefolytatnunk.

– De ha mondjuk ezek a cikkek mégsem tükröznék egy egész szerkesztőség véleményét, akkor óvatosan megkérdezném: miért van az, hogy a toleránsak gyűlölködnek mindig a legjobban? Ennyi gyűlölet simán elég lenne a Vörös Hadsereg Frakció újraindításához. (Ők a Springernél robbantottak, remélem, nem adtam tippet!)

– És a legfontosabb kérdés: nem köpi-e szembe a saját munkáját is az, aki egy másik médiumot spiclinek tart?

És most akkor itt egy kicsit álljunk meg! Íme egy cikk a 444.hu-ról, amelyben adócsaló vietnami árusokat lepleztek le:

http://444.hu/2013/12/21/oriasi-feketepiac-a-vietnami-szellemplaza-pincejeben/

Ugye milyen baromság lenne, ha a cikk után vamzerkodással, netán rasszizmussal vádolnánk a szerzőt? Van értelme az olyan kérdéseknek, hogy miért sajnálja a 444.hu a szegény vietnami kereskedőktől a sumákban eladott strandpapucson megfogott áfát? Vagy: mi baja az Indexnek a Gyermekrák Alapítvány vezetőjével? Kinek fáj, hogy a mentőautóval fuvaroztatja magát?

Ugye? Ugye? A törvények addig jók, amíg nem ránk vonatkoznak.

Amíg a ballib online sajtó nem tisztáz magával néhány alapvető morális kérdést, addig nincs nagyon sok értelme például a baloldal ikonjává tennie a volt NAV-os Horváth Andrást vagy egyáltalán szóvá tennie bármilyen törvénysértést. Lehet hülye gyerekként gestapós-ávósozni a Hír TV-t, ha ez elég kattintásszámot hoz, de az online portálok nívójának mindez nyilvánvalóan nem tesz jót.

Mindenesetre meg lehet nyugodni, a Panaszkönyv stábja ott lesz, ha a liberális zugkocsma bárhol újranyitna.


4 megjegyzés:

Dolfi írta...

Legyen fasiszta zugkocsma! Azt is följelentik?

Egy rohadt anarchista írta...

A Pravda és a Völkischer Beobachter közös oknyomozó és tényfeltáró riportját látták

nemmondommeg írta...

Egy liberális lepratanyával kevesebb, mehettek egy másik klubba buzulni és drogozni, rohadt zsidó komcsi köcsögök!

discipline írta...

shitting target, Magyar Nemzet munkatársa