2011. szeptember 30., péntek

Programajánló: Pálinka Piknik (vegyen keménydrogot a Városháza parkban :)

Ma este Pálinka Piknik a Városháza Parkban. Igazi házipáleszek csere-beréje. :) Legál keménydrog. közösségi beállás, IQ növelő tréning, nemzeti faszkardozás. A hely, ahol Semjén Zsolt is jókedélyt és vidáman csillogó üveges csirkeszemeket növeszt! Majd lehányja a saját hátát! Orbán Viktor az asztalon kánkánt táncol Gyurcsány Ferenccel, majd távhúgyozási versenyt szerveznek! Lázár Lézer Jancsi és Kocsis Máté egy hajléktalannal összeborulva sírvavígad! Dániel Péter könnyes szemmel bevallja, hogy igazából nem is meleg! És még sok más érdekesség, jobberok-ballerok, előre a triple crown*-ig!!

 Helyszín: Budapest, V. kerület, Belváros
 Városháza tér (a néhai SZDSZ-placc), a kisuvickolt Károly körút beöblösödése



kép forrása: rate my vomit pont com
 A Pálinka Piknik nem vásár és nem fesztivál. Nem lesznek főzdék, nem lesz sült lacipecsenye, és nem lesznek kidobók sem. Csak te, meg a kedvenc pálinkád. Meg még sok ember, és az ő kedvenc pálinkájuk. Aztán indulhat a cserebere.


 A nagy napra pénteken egyszerre két városban is készülhettek, Budapesten és Debrecenben. Ez már a nem az első ilyen ereszdelahajam lesz, és a szervezők szerint igen gyümölcsöző kapcsolatok születtek már az első Pálinka Piknikek alkalmából is. Előkerültek remek HP-k, érkeztek szériafinomságok, de a legemlékezetesebbek az áprilisi kolbászágyas „pálinka” és az októberi „LEGENDA” voltak. Most tehát ismételnek. Elő a palackokkal, a poharakkal, a kockás pokróccal és irány a belváros!


Hozzatok magatokkal rágcsálnivalót, ásványvizet, illetve pálinkás poharat. Meg persze pálinkát, a szervezők szerint akár PET palackban is….
(http://www.szeretlekmagyarorszag.hu)

ajánló: szavazzon a legjobb okádékra (ratemyvomit.com)

zene!


*egyszerre behányni, behúgyozni és beszarni, többnyire alkoholos túladagolás következtében előforduló esemény sportesemény Zenét!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

broáááááááááááááf