2011. február 26., szombat

Szy Sándor monogramja (a sznob megdicsőülése)

Bojár szerint a lakók itt „szubjektív minőségromlást” szenvedtek el, ha azonban az építkezés megakad, az az egész városnak rossz lesz. (Bojár Iván András az Indexnek)

„Az építtető minőségmániás ember, aki jó fej, hogy ide épít ilyen finom dolgokat.” (Cselovszky Zoltán V, kerületi főépítész az indexnek)

Rogánföldjén járunk, az V. kerületben. Itt bármi megtörténhet, például élve befalazhat embereket egy lelkiismeretes "vállalkozó", Szy Sándor. Ma vállalkozó, tegnap nembűnöző. Nemsokára arra is engedélyt szerez SZS, hogy az Ön kedves kurvaanyját is élve eltemesse. Rogánföldje a korlátlan lehetőségek kerülete, szavaztál volna a fegyverekre.

A magyar műemlékvédelem és a parvenű, felkapaszkodott izé dicsőségére: hogyan alakult át a papírgyáros Szénásy Béla (SZB) monogramja a házikedvencünk, Szy Sándor monogramjává (SZS). A jéghegy csúcsa, csók a műemlékvédelemnek. Remélem, nem üresek a zsebek és nem éheznek már a gyerekek. Lehet röhögni.

Szénási Béla, SzB
Korunk hősének, Szy Sándornak a monogramjává nemesülve

Szénásy Béla vs. Szy Sándor

Szy Sándor monogramja a homlokzaton.
A nemesi címer megszerzése folyamatban
(lásd. Tasnádi villáját)



Bohem, Art, Hotel
Névtelen komment:

Nem is lehetnétek jobban primitív bunkók. Csak a pénz a vagyon és hol marad az ember??
Ezért tart itt az ország mert ha valaki sikeres akkor ""pofán kell lőni""" idióták vagytok.
Gyerünk Uram csak így tovább és ne csak hotel hanem hotel lánc legyen nagyobb lesz mint a hilton ha ha ha
Sok sikert Sándor.


Bojár "Mindenseggbebenéztemmár" IvánAndrás:

"2006-ban, majd’ két évtized után előkerült kamaszkori barátom, aki messziről látva tevékenységemet, azzal állt elő: találjak ki valami szépet, hasznosat az épületében, amelyet később, miután engedélyeket szerez, szállodává épít át. Így jött létre a ma épülő szálloda helyén korábban állt üzemcsarnokban a Körzőgyár, a zömmel pályakezdő fiatal képzőművészeknek lehetőséget adó kiállítóhely. Kb.10 kiállítást rendeztünk, majd amikor jelzést kaptunk, közönségünk sajnálkozása ellenére, bezártuk a Körzőgyárat. A szomszéd házban lakó ismerősöm is tudta ezt, most az építkezés előrehaladtával az édesanyja segítségért fordult hozzám. Megkért, hozzam össze a fiát az épület tulajdonosával, a szálloda beruházójával. Segítettem nekik, s egy ízben le tudtam ültetni mindkét felet Budán, egy kávéházi asztal mellé, de szűk óra után magukra is hagytam őket."

Bohem Art Hotel
cím: 1056 Budapest, Hungary
Molnár utca 35
+36 20 399 1214
bohem@bohemarthotel.hu
honlap: www.bohemarthotel.hu

Ha valaki gratulálni akar a Molnár utcai lakókat élve elfalazó Szy Sándornak, az itt megteheti http://www.facebook.com/bohemarthotel

kapcsolódás: megnyílt a kriptahelyszínelés a kriptában + interjú Szilágyi Péterrel (LMP polgármesterjelölt) + interjú Pásztor Tiborral (MSZP képviselőjelölt)

Budapest büszkesége

A hivatal jó indulata érződik a hotelnek a Molnár utcára néző épületénél is. Itt Szy Sándorék lebontották egy helyi védettségű épület felét, noha az engedély szerint annak homlokzati traktusát eredeti állapotában kellett volna felújítaniuk. Cselovszky Zoltán főépítész a bontásról nem is tudott, annyit viszont megjegyzett: „Az építtető minőségmániás ember, aki jó fej, hogy ide épít ilyen finom dolgokat.” (index)

Nincsenek megjegyzések: