2010. november 24., szerda

AlterBp blog

Blogajánló: http://alterbp.blogspot.com
Baszom, reped a májam az irigységtől. Vagy mi.
Aszonnya:

Ez a blog azért jött létre, hogy megoszthassam a fotóimat azokkal, akiket érdekel városunk egy kicsit más szemszögből - általában felülről -, a pusztulás, a világvége hangulata, az elhagyatott épületek, és az olyan helyek, amik mellett sokan mindennap elmennek, mégis csak kevesen vesznek tudomást róluk.

Sok fotóm életveszélyes (vagy illegális) helyzetekben készült - ezek egytől-egyig spontán ötlettől vezérelve, bármiféle kibiztosítás vagy életvédő felszerelés nélkül készültek, a saját kalandvágyam és meggondolatlanságom eredményei, tehát ha bárki úgy gondolja, hogy utánnam csinálja, az hülye.

Mivel ez egy személyes fotóblog, lesznek itt a témától elütő képek is, akinek nemtetszik, az bekaphatja.


Ez nem egy beszari csávó, nem a "3 cikkből írok egy 4. posztot" típus. Ez odamegy a herointanyára, ez felmászik az Erzsébet híd kábelein. Egyre keményebb a verseny, egyre jobb városbloggerok gyünnek, fel kell kötnöm a gatyát. Felgyújtani a Parlamentet teltháznál, oszt egy dalba szedett posztban megénekelni az égett politikuszsírt?







szpesöltenksz 8kerbloggernek az introdukcionnér

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

űberfasza

Névtelen írta...

Nagggyon király vagy!!!!
Még, még, még! :)

SzI

daraltbel írta...

Endless fun...

Névtelen írta...

Kiru!
Nekem is kell ilyen kölcsöngép, ja és ezen túl nem alszom éjjelente!
Azér' ha fel is köti a gatyát, ne ragatassa magát könnyelműségekre kedves SzerKúr!

dm írta...

ohhh, most bukkantam rá erre a posztra - nem is gondoltam volna, hogy a Belvá' blogon belinkelnek majd. ez megtisztelő! :)

az alterBp csak egy személyes "művészproject" számomra, csak azért indítottam, hogy megtudjam mutatni Budapestet a saját szemszögemből - az már csak egy mellékes dolog, hogy belőlem jóformán hiányzik a túlélési ösztön. :D


@Rudi Mátyás: a kölcsöngép, amivel a blogom összes képét csináltam, egy 2 helyen törött, egy picit beázott Fuji amatőr gép, amit a sérülései miatt cipőfűzővel kell az állványra kötözni (!!!).
kibaszott röhelyes, tudom. nem én tehetek róla. xD
de mióta (többmint másfél év) nincs saját fényképezőm, mindig abból próbálom a legtöbbet kihozni, amiből csak lehet.

dm írta...

PS:
link viszonozva :-)