2010. április 1., csütörtök

Fónagy János és a Kétfarkú Kutya Párt konfliktusa

Hogyan buherált meg a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a Nyócker meg Belváros blog lelkes asszisztálásával egy Fónagy Jancsi plakátot?

Háígy. Kétfarkú Párt összeforrasztott némi konyhai hulladékból egy villogó szerkezetet, oszt szerzett hozzá egy FónagyJancsi plakátot, oszt a Blaha Lujza tér rusnya, butikosidőkből ittragadt reklámdobozába beszereltük az installációt. A buszmegálló úri közönségének hangos tetszésnyilvánítása közepette. Fiatalabbak röhögtek is, meg bort is adtak, tetszett a népnek a villogó szemű politikus.

És akkor még nem is tudtuk, hogy Fónagy mekkora egy cégéres: maszopos haverjával tízmilliárdos nagyságrendű kárt okozott kis hazánknak az energetikai lobbi kijáróembereként.

Oszt hazamentem, kivertem és lefeküdtem a gecibe. (báj Köd)

Fidesz, reklám,  Fónagy János, választás, 2010, Budapest, blog, korrupció,  Magyar Kétfarkú Kutya Párt, plakát, hack
Fidesz, reklám,  Fónagy János, választás, 2010, Budapest, blog, korrupció,  Magyar Kétfarkú Kutya Párt, plakát, hack
Fidesz, reklám,  Fónagy János, választás, 2010, Budapest, blog, korrupció,  Magyar Kétfarkú Kutya Párt, plakát, hack

Fidesz, reklám,  Fónagy János, választás, 2010, Budapest, blog, korrupció,  Magyar Kétfarkú Kutya Párt, plakát, hack
Fidesz, reklám,  Fónagy János, választás, 2010, Budapest, blog, korrupció,  Magyar Kétfarkú Kutya Párt, plakát, hack(Egyes energetikai tárgyú törvények módosításáról címmel, ötvenhét paragrafust érintő csomagot nyújtott be közösen a parlamentnek 2009. november 20-án Fónagy János fideszes és Podolák György szocialista képviselő. A képviselők nagy többséggel hatvanhat perc alatt megszavazták a módosításokat. Szakértők szerint 2011 és 2015 között a törvény 12,7 milliárd forinttal növeli az energiahivatal tervéhez képest az áram árát, az egyes erőműveknek járó támogatási kassza átrendezésével. A kutatóknak név nélkül nyilatkozó államigazgatási hivatalnokok megdöbbentek ezen a pazarláson. index.hu)


Kapcsolódó bejegyzések, frissítve: "Több Technót a Parlamentbe" buli a Gödörnél + A Kétfarkú Kutya sajtótájékoztatója videón + Obama támogatásával fegyveres puccsra készül a Kétfarkú Kutya Párt? + Plakátok Verókon + A Kétfarkú Kutya Párt a Boulevard és Brezsnyev Galériában (Le Verauc korupciós kiállítás) + Korrupció a Gödörben és a hányatott sorsú Kétfarkú plakát Verókkal + Leletmentés: a Kétfarkú Kutya Párt nyomai Szegeden + piramisépítő tanfolyam + Fónagy János fidesznyik kijáróember választási plakátjának költői átértelmezése (Budapest) + a Szentkirályi utca falfirkái (Budapest) + Dob utcai vizuális hajmeresztés (Budapest) + a BKV irodából kifolyó pénz (Budapest) + Kétfarkú kutyakölykök érkeztek Dagesztánból + Vigyázat, a tetőn dolgoznak + Találtam egy részeg hódot (Budapest) + Robotgyűjtés a Kéthly Anna téren (Budapest)+ Táboroztassa gyermekét panelban (Budapest) + A vonatokat direkt nem takarítjuk: a híres plakát, amiért a MÁV beperelte a Pártot (Budapest) + Rejtélyes sötét doboz az Astoriánál (Budapest) + Kisebb Magyarországot! (Budapest) + Elnézést kérünk az éghajlatváltozás miatt: EXXON, ESSO, SHELL, USA (Budapest) Kissé demagóg, de egy kis cetlire nem fér rá az összes felelős neve, köztük az Öné + Kurva politikusok (Budapest) + Szerelmes elektromos doboz az Erzsébet téren (Budapest) + olcsó mocsári élővilág az Auchantól + 1. Magyar Sérvbiznisz Mgtsz
index videó az indavideóról:



2 megjegyzés:

Névtelen írta...

szavazzatok bárkire, csak erre a korrupt vénemberre ne!!!

BB írta...

ok