2010. március 29., hétfő

Moszkva Tér bisztró

Moszkva Tér Bisztró, kilátás 1.
Moszkva tér,  Budapest, blog, csocsó, 2. kerület, II. kerület,  kocsma,  bisztró, Török Ferenc
Moszkva Tér Bisztró, kilátás 2.
Moszkva tér,  Budapest, blog, csocsó, 2. kerület, II. kerület,  kocsma,  bisztró A Normafánál ücsörögtünk, belvárosi bringás szmogszökevények, sörözve irigyen bámulva a kilátás legszembetűnőbb látványosságát, az erdő közepébe épített Fenyő-Friderikusz környezetbarát kéjlikat kastélyt, a XII. kerületi korrupció egyik szép megtestesülését. Örömmel közöljük, hogy suttyomban már gyün a többi természetkedvelő gazdag geci is, szal addig járjatok a Normafához, ameddig a portikuszos-timpanonos-babkorlátos izékkel be nem építik a környéket.

"Mindenki az erdőbe szeretne lakni, ezért lassacskán kivágják az erdőt" (leborulunk önnön nagyságunk előtt, alleluja)

Oszt elfogyott a sör meghallottuk Lapályföld hívó szavát és a kengyelt kieresztve leszáguldottunk a Moszkva térre, be-fel a metrólejárat tetejére épített bisztróba.

Szal ide járnak az erősen korhatáros hegyvidéki gimnazisták bebaszni, mint állat, valamint fos zenéket hallgatni az aktuális Agyonkénevernidejönegymásik lemezlovász válogatásában. Valamint a Budapest legrusnyább tere által nyújtott mérsékelt vizuális élvezetből és a hatalmas forgalom okozta szmogból részesülni. Igénytelen, mint a szőrös bikinivonal, de legalább drága, mint a magyar bürokrácia.

......................

Borzalmas, amolyan echte másodkeri-svábhegyi nyafogós-affektálos kiejtése volt, mint az irritáció-díjas Török Ferinek, az elbaszottnak, úgyhogy erősen inni kezdtem, hogy ne röhögjem arcba Tüncikét, a helyi szexragadozót.

Van nekem gumim- nyugtatott meg, bezzeg később erős-izmos-anyagias szemrehányást kaptam. - Neked adtam az utolsó óvszerem, de te még rendesen meg sem tudsz baszni?!!!

Moszkva Tér bisztró
Cím: Budapest, II. ker.,
Moszkva tér, a metróállomás épületkomplexuma
www.moszkvater.hu

Kapcsolódó: sörjárőr, bacher, kocsmablog


Nincsenek megjegyzések: