2010. március 16., kedd

Demszky Gábor utoljára


Március 15 egy darab tojással (az sem Demszky gatyájában volt), valamint alulmotivált rendőrökkel. Kabaré.

Demszky hallgatósága
Szóóóval az úúgy volt, hogy az alsó rakpart és a Demszky ketrece között maradt egy keskeny lejárat, a rakpartra levezető úton, ahol főként fotósok ácsorogtak. Ugyanis csupán innét lehetett látni a főpolgármesteri romokat. Arccal a "tömeg" felé zsaruk és inkálosok biztonságiak, a rakparton dettó rendőrök. Nos, mégis sikerült valakinek elküldenie egy tojást Demszkáj irányába, ami a hangszórókon csattant, hatalmas kavarodást idézve elő a jelenlevő orkok között. Volt szaladgálás és ordibálás a jelenlevő civilruhások között, de: EGYIK RENDŐR SEM LÁTOTT SEMMIT. Nem, innét biztosan nem dobtak semmit. Nem láttunk semmit és senkit. Nem. Nem. Csupa vállvonogatásból és ártatlan fejekből állt a jelenlevő rendőri sereg, ami egy megjelenő rendőrtiszt fejének vészes elpirosodását okozta. Végül egy fiatal, zöldfülű rendőrgyerek beijedt és a "hogyabüdősfaszbanemlátottsenkisemmit" ordibáló főrendőrnek bevallotta, h "kék kabátot viselt az elkövető". Na, itt robbant fel a feje a tisztnek és a két rendőrkét "hámagukaztsemtudjákhogyilyenkorkikellemelni az elkövetőt" ordítással kizavarta a kiscsávókat a néptelen rakpartra. Elfogni a kékkabátost. Némi tanácstalan téblábolás után (láttak errefelé egy kékkabátost). feladták.

Nokia, doboz, brandépítés
Terveztük, hogy műfaszt fogok csápolni Demszky eltársnak, de végül beszartam a sajtóban való felbukkanásomtól és inkább sajtót alakítottam, fényképezőgéppel. Ez sem rossz szerep.

Az állami megrendelésekkel (értsd: közpénz) gigantikusra hízlalt In-kal helyett Demszkájt egy bizonyos "Security Crew" őrízte és védte. Esetleg már nem számít jó referenciának semmilyen cégnek Demszky környékén mutatkozni.

Egy enyhén csapzott küllemű Demszky óva intett a Jobbiktól, a demokrácia és a zsidók meg cigányok főmumusától, eléggé kontraproduktív negatív sk. kampánya keretében: az embernek ettől menten szimpatikus lett a szóban forgó politikai formáció.

Lenéztünk a Gödörbe is, ahol Bauer Tamás, Ungár Klára, egy elempés és még valaki gyászolta a liberalizmust. Illetve azt az izét, amit Magyarországon liberalizmusnak neveztek. Ungár Klára jólesően szidalmazta a régi harcostársait, szerinte Kunczének hatalmas érdemei vannak a párt megmurgyálásában. "Távozás nélkül elköszönt". Értsd: látványosan elköszönt a szadesztől, de ott maradt a frakcióban. A rádiós tevékenységét meg... na, mennem kell, majd este folytatom.



Egy tavalyi videó:

Nincsenek megjegyzések: