2010. március 18., csütörtök

Buszsáv és úrvezetők

1 kerület, Alagút, blog, Budapest, Budavár, buszsáv, I. kerület, szabálytalanság, tömegközlekedés, Várnegyed
1 kerület, Alagút, blog, Budapest, Budavár, buszsáv, I. kerület, szabálytalanság, tömegközlekedés, VárnegyedBoldogok a farokarcúak?

Elakadtunk az Alagúthoz vezető Mészáros utcai szokásos dugóban a cimbikkel, oszt szomorúan néztük, ahogyan gátlástalan ilyenolyanok a buszsávban előzik a kocsisort, hogy aztán beragadva a tömegközlekedést is lehetetlenné tegyék. A szirénázó mentőautónak is forgalommal szemben kellett hajtania, mert a buszsáv a már említett okok miatt nem üzemelt. Reméljük, valamelyik buszsáv-parazita hozzátartozójához siettek.

Elunva a szmogban való ücsörgést Messugah agybomlasztó zenéjét, kipattantam a kocsiból a fényképezőgépemmel és a buszsávban veszteglő faszarcúak járgányait kezdtem fotózni, ijedt fejtekergetésre késztetve őket. Beszólni senki nem mert, mivel harci arckifejezést viseltem. A Mészáros utca gyalogosai közül néhányan viszont támogatásukról biztosítottak, oly jól esnek az ilyen szavak. Fényképezőgépre fel, polgárok, netes pellengérre a szemetekkel.

Talán nem mellékes: AUTÓS BUZERÁNTOK, TIK BARMOK, A DUGÓBAN BÁTRAN KIKAPCSOLHATJÁTOK A MOTORT! Amúgy is 3 évvel kevesebbet él egy átlag belvárosi lakos a szmog miatt, mint egy, a szöbörbiából beautókázó úrvezető.



Amíg a nevüket-címüket ki nem nyomozzuk: KTZ-235, IZK-377, KBE-414, KXG-293, LIA-511, LKG-038, KXF-241, HAA-747, valamint stb

2 megjegyzés:

fekete.daniel írta...

Vasrácsot a buszok elejére, azzal tolni lefelé a kancsókat!

BB írta...

áá, elég nekik az análfűrész