2009. június 20., szombat

Rogán Antal: Álomesküvő álompárral

Hátha valaki nem emlékszik.

Az V. kerületi újságának, a Mai Belvárosnak címoldala 2007 augusztusában:

"Álomesküvő álompárral."

Rogán Antal V. kerületi polgármester oltárhoz vezeti jövendőbelijét a Bazilikában, erről a kerületi újság szükségesnek érezte a címoldalon tudosítani.

Nem mellesleg: már második alkalommal lép oltárhoz a Fidesz zseniális kampányvezére. Mert hogy első alkalommal még olyan fiatal volt (29 éves), h nem fontolta meg kellőképpen a döntést. Meglehetősen rugalmas a katolikus klérus mostanság.


www.pestiside.hu/20070906/and-turn-to-page-8-for-a-probing-look-at-his-honors-adonislike-physique/
via www.pestiside.hu

Special thnx to Karalyos József főszerkesztőnek a vidám percekért-órákért :DDD

4 megjegyzés:

véres csülköt hoztam írta...

huhu

elszabadultak a gonosz erői
kioltják a Napot a fény ellenségei
a megjövendölt Ezeréves Sötétség közeleg
már hallatszik a Tisztátalan Farkasainak a vonyítása a távolból

a csillagok egyenként kialszanak
csak a Hold marad nekünk




ez is ma komcsik miatt van


elhangzott a jel, megnyílt az ég
Nem csak sötét, hanem nedves is lesz ezer évig

Isten elfordította orcáját a bűnös emberiségtől
a Sátán elszabadult láncairól


a végítélet helyett a Gonosz Sötét Pocsolyájában fogunk élni

a pokol miazmás bűze ködfelhőként lepi majd el a városokat


A csatornák visszaöklendezik tartalmukat a lakásokba

elgyün a Vízvezetékszerelők Ezeréves Birodalma

Névtelen írta...

"De itt vagyunk páran, dühösek, Kezdődjék hát az ütközet. Kezünkben beadvány, jogszabály, Fogd vissza magadat, kiskirály! Millió, millió, millió zsebbe száll, A költségvetésből a lóláb kilógicsál, Millió, millió, millió zsebbe száll, S csodálkozol, ha a kerület ordibál?!"

pilublog írta...

Persze, mindig utólag okos az ember…

Tetszenek még emlékezni, hogy Rogán Tóni május elején kipicsázta elhajtotta a Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltetőt, ugyanis a belső ellenőrzés során egy 67 és fél milliós lízingszerződésre bukkantak, melynek tárgya egy Ferrari volt?! Természetesen, mocsokmód vérlázító, hogy a bedobált százasaimból valaki egy F430-cal rohangál, de ne legyünk naivak, politikust a másik Ferrarija csak abban az esetben érdekli, ha neki is arra fáj a foga. Furcsa is volt Rogán hirtelen jött morális érzékenysége, melynek okán nem átallott beáldozni még Csipak Petya barátja fejét sem. Tudjuk, hogy a politikában semmi sincs véletlenül, és ez a hajánál fogva előrángatott sportautós történet sem „magától” került ki a kalapból, ugyanis ha Tóni továbbra is kussolt volna az F430-ról, akkor a nagyérdemű a mai napig nem tudna az ügyről.

Hogy valójában mekkora biznisz a parkolás/parkoltatás, íppeg ez a példa mutatja a legjobban, hiszen egy hetvenmilliós autó pofátlanul és feltűnésmentesen „betolható” a parkolási társaság büdzséjébe. De hogy pontosak legyünk: csak volt ekkora biznisz. A múlt idő használata azért indokolt, mert időközben még ennél is nagyobb lett, ugyanis júniustól átlagosan 30%-kal emelték a parkolási díjakat (amiről tudjuk, hogy helyenként 180%-ra sikeredett), valamint a díjfizetési időszakot is kitolták számos helyen.

Ahhoz, hogy megértsük arRogáns Tóni erkölcsi megtisztulásának folyamatát, kronológiailag rakjuk össze a történetet:

1. Április 30-án a Fővárosi Közgyűlés (majdhogynem egyhangúlag) elfogadja az új parkolási rendeletet, melynek következményekét júniustól jelentősen nőnek a díjak, a díjfizetési időszak, azaz az ebből származó bevételeket brutálisan megugranak.

2. Május 9-én „Blikkbennősülő” Tóni személységének fejlődése eljut arra a morális szintre, hogy nem képes Csipak Petya barátjának tékozló viselkedését tovább tétlenül szemlélni, és kiveri a hisztit a médiában. Ezzel a támadással a közvéleményt Csipak cége ellen hangolja, és megalapozza annak kiebrudalását.

3. Május 12-én a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás keddi ülésén döntöttek arról, hogy felmondják Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltető Zrt. 1997 óta tartó megbízatását. Toncsi áttolja akaratát, báj-báj Petya!

4. Júniustól életbe lép az új díjszabás, a kassza még inkább csörög, de már nem Petyánál, hanem Tóni valamelyik másik haverjánál, és/vagy Tóninál is.

Ügyes, mi? Tóninak nem a haverja Ferrarija szúrta a szemét, hanem az, hogy neki nincs. Vagy csak keveset csorgattak vissza neki? - A fene sem tudja, az viszont biztos, hogy ekkora (előre tudott) bevétel-növekedés előtt így elrúgnak a bödöntől, az nem véletlen.

Kíváncsi leszek, hogy Tónit mikor látjuk először Ferrarival furikázni.

Névtelen írta...

Egy fiatal és tudatlan blogger egyszer "sunyin törtetőnek" titulálta Toncsit. A Net-legenda szerint másnapra leszedte a blogot a szolgáltató.